Gazdasági és erkölcsi haszon
Ideje újra hinni a megújuló energia erejében!

25%-os haszon négyszer megismételve!

Hogyan lehetséges az anyagi és erkölcsi haszon elérése?
Amennyiben felelős vállalkozóként gondolkodik, és biztos jövedelmet szeretne, jó helyen jár.
A környezettudatos cégek arra keresik a megoldást, miként kapcsolható össze a biztos anyagi haszon a fenntartható fejlődéssel.

Hosszas tökéletesítés és nemzetközi együttműködés után olyan forradalmi megoldást találtunk, mely nemcsak a környezetvédelem szempontjából egyedülálló, hanem példátlan gazdasági haszon is rejlik benne.
img01
img01

Önnek szól az ajánlat, ha

 • rendelkezik parlagon heverő, bevetetlen földdel
 • csalódott az eddig termelt haszonnövények hozamában, és váltana
 • a környezetében lévő földeket felveti a parlagfű
 • még nincs földje, de a fenntartható fejlődés elvét vallja
 • úgy érzi, sok lehetőség rejlene lakhelye természeti adottságaiban, ezek mégis kihasználatlanul maradnak
 • környezettudatos, felelős megoldást szeretne, amely munkahelyeket is teremt
 • kockázatmentes, hosszú távú jövedelmet keres, mely mégis hamar hoz hasznot

Ideje megismerkednie az OXYFÁVAL.

Haszon? Fából?!

Első hallásra talán egy kicsit furcsa egy fára mint jövedelemforrásra gondolni. Ez a fa azonban nem olyan, amiről az iskolában tanították...
A kínai császárfa keresztezéséből létrehozott OXYFA egy igazi ökológiai jolly joker, minden előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amire egy tökéletes haszonnövénynek szüksége van.
A hosszú távú jövedelem és a környezettudatos gondolkodás nyerő keresztezéseként az OXYFA telepítése nemcsak biztos hozamú siker, hanem felelős döntés is, kiemelkedő PR-értékkel.

Módosíthatunk a növényvilágról alkotott elképzelésein?
img01
img01

Mi az OXYFA, és miért biztosabb vele a haszon?

Az OXYFA egy ún. klímanövény. Ezt a nemzetközileg egyezményes besorolást olyan növényeknek adják, melyek kiemelkedően hasznosnak minősülnek a levegő minőségének javításában és a környezet megóvásában.
Az OXYFA bombaként robbant a nemzetközi piacon, és már számos európai országban villámgyors népszerűségre tett szert.
Magyarországra az elmúlt években jutott el, és a kezdeti kísérleti ültetések bebizonyították, hogy a magyar talaj kifejezetten alkalmas a telepítésére.

Mi emeli az OXYFÁT a klímanövények királyává?

Egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik...
 • Hallatlanul gyors növekedésű. Már az ültetéstől számított 5. évben eléri a 16 méteres magasságot és 25 cm-es átmérőt, mely rekordgyorsaságnak számít a növényvilágban.
 • Hatalmas leveleinek és kiterjedt, ernyőszerű lombkoronájának köszönhetően kétszer annyi CO2-t tud megkötni, mint más növények – tehát kétszer akkora haszon a levegőszennyezés elleni harcban!
 • Tavasszal harangszerű lila virágok lepik el, mely szemet gyönyörködtető látvány.
 • 9 méter mélyre hatoló karógyökerének köszönhetően a talaj mélyéről veszi fel a tápanyagot, a felszíni rétegeken elegendő hasznosítható vizet és ásványi anyagot hagyva más növényeknek.
 • Az élősködő rovarok és hernyók nem kedvelik, nem rágják meg. Sőt, a legyek és szúnyogok is tisztes távolban tartják magukat tőle.
 • Magról és ágról nem szaporodik – kertészeti szakkifejezéssel élve: nem invazív –, tehát nem áll fenn a veszélye annak, hogy csemetéi belepik a kertet.

...melyekkel egyedülálló haszon termelésére képes
 • Különleges tulajdonsága, hogy gyökérről regenerálódik, tehát minimum négyszer kivágható. – 5 éven belül ugyanakkorára nő vissza, mint amekkora kivágása idejében volt.
 • Szinte hihetetlenül jó fűtőanyag: fája fűtőértéke a barnaszénével vetekszik.
 • Rendkívüli tulajdonságai ellenére kifejezetten strapabíró. Magyarország talajának 85%-ában gond nélkül megtelepszik. Nem igényel sok vizet, és ott is megtelepszik, ahol más fafajták nem, például szikes, futóhomokos területen.
Hihetetlenül hangzik? Meglehet. Az OXYFA azonban elképesztő strapabíró tulajdonságai ellenére sem agresszív vagy természetidegen.
Mivel nem invazív, a hazai fafajtákra veszélytelen.
A talajt sem meríti ki – ellenkezőleg, elhullott leveleiben szintén haszon rejlik. Az OXYFA levelei, magas oxigéntartalmuk miatt, felveszik a versenyt bármelyik műtrágyával.

Hogyan válik mindez forintosítható haszonná?

Az OXYFÁT számtalan téren lehet hasznosítani, projektünk azonban a legütőképesebb tulajdonságára épül. 20 éves lefutású konstrukciónkban vállaljuk, hogy beültetünk egy Ön által kiválasztott területet OXYFÁVAL, gondozzuk, őriztetjük, és amint elérte a kívánt kort – 5 év –, tarvágást végzünk. Az így kinyert faanyagot pedig fix áron visszavásároljuk. Mivel a fa a gyökeréről villámgyorsan regenerálódik, ezt megismételjük a 10., 14. és 18. évben is, négyszeres hasznot nyerve ugyanabból a fából.

Az OXYFA legértékesebb kincse a fája, mely rekordgyorsasággal nő, és kivételes fűtőértéket képvisel.
A fatüzelés az egyre emelkedő gázárak miatt kezd egyre szélesebb körben újra elterjedni. A környezetre rendkívül káros erdőirtásokkal ellentétben azonban az oxyfa nem hagy maga után elsivatagosodó területeket.
Olyan, mintha direkt arra találták volna ki, hogy újra és újra kivágják: 5 év alatt megérik a tarvágásra, és ezt még négyszer megismétli.

A Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával létrejött projektünk keretében cégünk egy olyan megbízható üzleti konstrukciót kínál, mely tökéletesen beépíthető a vállalatok társadalmi felelősségvállalási (CSR) programjába.
A projekt során az OXYFA-ültetést követő 5. évben a haszon máris kétszerese az Ön befektetett pénzének, a továbbiakban pedig a befektetett összeg 6-10-szeresét termelheti ki.

És hogy ki veszi meg a kivágott fákat? Mi!
A kitermelt faanyagot cégünk fix áron visszavásárolja: nem szükséges tehát Önnek vevőt keresnie, és egy további felet bevonnia az üzletbe.
Cégünk a szerződésben előre rögzíti a faanyag visszavásárlási árát, így a haszon előre kiszámítható és biztos hozamú, kockázat nélkül.

A faanyag visszavásárlásnak fix árairól, valamint a zöld üzlet megtérülésének részleteiről az alábbi táblázatban tájékozódhat! (ideális mennyiségek, kifutási idő, hozam stb.)

Terület nagysága Fa mennyisége Befektetés
HOZAM
m2 db Ft 6. év 10. év 14. év 18. év Összesen
3000 176 573 500 1 147 000 573 500 573 500 573 500 2 867 500
2210 130 422 500 845 000 422 500 422 500 422 500 2 112 500
1400 82 300 600 601 200 300 600 300 600 300 600 1 503 000
600 35 128 800 257 600 128 800 128 800 128 800 644 000
* 3000 m2 felett, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mint az táblázatunkból kiderül, a földterület adottságaihoz igazodva a befektetett pénzmennyiség ötévente 25%-os haszonnal térül meg – Önnek azonban csak egyszer kell befektetnie!

Az együttműködés folyamata

Mit teszünk mi?

 • Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő földterületet, és felvenni a kapcsolatot az azt gondozó önkormányzattal.
 • Kiszámoljuk, hogy az adott területre hány OXYFA ültethető, hogy a haszon a legmagasabb legyen.
 • Megkötjük a szerződést Önnel. Garanciát vállalunk a populáció megeredésére és a terület őrzésére, nehogy váratlanul valaki vagy valami keresztülhúzza a számításait.
 • Beültetjük a földterületet a facsemetékkel, ezzel Önnek nincs teendője.
 • Biztosítjuk a beültetett terület gondozását, őrzését.
 • Ötévente tarvágást végzünk.
 • A kitermelt fát fix áron felvásároljuk és elszállítjuk.

Mit tesz Ön?

 • Segítségünkkel kiválasztja a megfelelő földterületet az OXYFA-csemeték ültetéséhez.
 • Megköti a szerződést, mely előre rögzített áron biztosítja a későbbi hasznot.
 • Élvezi az üzlet kommunikációs és gazdasági előnyeit.
Az első vágáskor kitermelt faanyag 10%-a, majd a későbbi vágásokkor kitermelt faanyag 15%-a a telepítésért felelős önkormányzatot illeti. Ez fontos, hiszen itt jön be a képbe a projekt társadalmi haszna: amellett, hogy munkahelyeket teremt a leginkább rászoruló térségekben, az adományozott faanyaggal csökkenti az önkormányzat kiadásait, melyeket a hátrányos helyzetű családokra kell fordítania.
Ezzel azonban ugyancsak nincs teendője: a faanyag megfelelő felhasználása már az önkormányzat feladatai közé tartozik.
A maradék 85%-ról pedig mi gondoskodunk.

Gazdasági és erkölcsi haszon egyben

Az OXYFA tehát nem csupán biztos jövedelemforrás.

 • Úgy termel profitot, hogy közben környezetvédelmi haszna egyedülálló, munkahelyeket teremt, és szociális téren is hasznot hajt.
 • Hozama biztosabb, mint egy bankbetété.
 • Úgy kínál zöld megoldást, hogy kertészeti tudást nem igényel.
 • Csökkenti az önkormányzatok terheit, segít munkát adni rászoruló kistérségekben élő embereknek.
 • Mindemellett az OXYFA termelés felbecsülhetetlen PR haszonnal bír.
Gondoljon bele, mekkorát ugrik cége megítélése, amikor a fenntartható fejlődés legütőképesebb fegyverébe fektet be, közben pedig hátrányos helyzetben élőket foglalkoztat!

Ez a konstrukció a szakmában egyedülálló. Ha Ön számára is csábító összekapcsolni a felelős gondolkodást a haszonszerzéssel, telepítsen OXYFÁT, és lendítse fel a jövedelmét!
img01

Érdekli az ajánlat?

Tudja meg a részleteket kollégánktól!

Vezetéknév: Keresztnév:


E-mail cím: Telefonszám:

+36
Üzenet:
Szeretnék naprakész információkat, újdonságokat és hasznos tudnivalókat kapni az OXYFÁRÓL.